Poctivé recepty na výborná jídla a dezerty
Najděte si recept podle své chuti přes textové vyhledávání, nebo se proklikněte přes hlavní kategorie receptů k receptu, který vás zaujme názvem nebo fotografií. U všech receptů najdete fotky, proto u nás nehrozí žádné vaření "zajíce v pytli“.
Česnečka – Maminčiny recepty
Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, dáme do osolené vody společně se sádlem a přivedeme k varu. Vaříme do změknutí brambor. Odstavíme z plotny, přidáme rozmačkaný česnek a promícháme. Česneku může být méně nebo více - podle chuti. Do talíře vlož
Video recepty, co k jidlu, co uvařit, jak ...
Francouzské zapečené brambory (videorecept od babičky)... Francouzské zapečené brambory (tartiflette) patří k vyhlášeným pokrmům nejen ve francouzských Alpách. Francouzi používají slaninu (lardon), sýr (reblochon, hermadur), smetanu a víno. Brambory
Typická polská jídla: Bigos, žurek a pirohy | Magazín ...
K hvězdným stálicím polské kuchyně určitě patří bigos, pierogi a polévka žurek. Poláci vám nejčastěji do jídla přidají majoránku, kmín nebo kopr. Polévka je základ. Poláci nedají dopustit na polévky. Na jídelníčcích hledejte název zupa. Polská kuchyn
Pokrmy z brambor– Maminčiny recepty
Sbírka vyzkoušených receptů s fotkou a srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé kuchaře.
Arabská kuchyně (4) - RR RADOST NAKUPOVAT
>Koření, bylinky, sušená zelenina, sušené houby>KOŘENÍ>Koření dle kuchyně>Arabská kuchyně . Dukanova dieta Základ dukanovy diety Informace Obchodní podmínky Doprava Arabská kuchyně Výhodné balíčky Dukanova dieta 2. fáze 3. fáze ... Polévky Müsli Tofu
polevky - On-line kuchařka -
Tradiční jemně kyselá smetanová polévka s brambory. Recept na rychlou a chutnou večeři. ... Číst více. 4,3 6× Drožďové knedlíčky do vývaru. polévka. Jednoduchý recept na výborné a rychlé knedlíčky do polévky. Číst více 15 min | polévka | česká kuchyn
Zemiaková polievka /Bramborová polévka | polévky v roce ...
Máslo umícháme se solí, přidáme vejce, krupici a podle potřeby mléko.Zaděláme hustší těsto a necháme je asi 1 hodinu odpočinout, aby krupice nabobtnala.Potom lžičkou namočenou v horké polévce, vykrajijeme nočky, vkládáme je do vařící polévky a vaříme
Přidání receptu |
Kuchyně: italská indická francouzská evropská čínská bulharská britská balkánská australská asijská arabská africká česká japonská jihoamerická kavkazská korejská maďarská mexická německá pobaltská polská rakouská ruská řecká severoamerická skandináv
Polská kuchyně a její největší speciality |
Polská kuchyně je velmi specifická a rozmanitá. Mezi její základní suroviny patří maso (hlavně vepřové), ryby, zelenina (především brambory, kysané zelí a červená řepa), houby, vejce, mléko a mléčné výrobky. Pro polskou kuchyni jsou tradičními pokrmy